BESTANGLER.cz - Nejkvalitnější přívlačové nástrahy a vybaveníBESTANGLER.cz - Nejkvalitnější přívlačové nástrahy a vybavení

Recenze soukromých rybářských revírů

12 ..... 1617>
Rybolov Havelka ORCA

Karel Havelka7.11.2022#kaprařina

Každý, kdo porušuje pravidla, musí počítat s následky a s tím, že už se na náš revír nikdy nepodívá. O takové "rybáře" nemáme zájem.
Rybolov Havelka ORCA.

Rybolov Havelka ORCA

Zbyněk Neruda7.11.2022#kaprařina

Okolí i rybník hezký, chytání také super. Ovšem co je podstatně horší je pan majitel, který se chová jako arogantní hulvát a svým chováním vám zkazí celé rybaření. I přes příznivé ceny na toto místo vícekrát nezavítám. A všem ostatním, kteří si chtějí užít rybaření doporučuji to samé.

Rybník, prostředí, časté záběry.

Příšerné a arogantní chování majitele.

Lanské rybníky

Adam Koreček28.10.2022#kaprařina

Krásné prostředí,majitel vzstrícny. Dnes se povedlo chytit kapra 60cm.

Rybník U mlýna Měrunice

Marek Kotek25.9.2022#kaprařina

Byl jsem zde poprvé, je zde krásně, bezproblémové parkování.
Paní majitelka i syn jsou vstřícní, velice ochotní a příjemní lidé.
Zkusil jsem i navzdory špatným recenzím zde a musím se vyjádřit!!!
Za půl dne jsem vytáhl 6 krásných zdravých a čistých ryb ( kaprů )
Žádné plesnivé či v dezolátním stavu... škoda, že recenzent zde nenechal fotodokumentaci.
Za lidovou cenu 240 Kč od 5:00 do 22:00 jsem vážně spokojen. Rybník je slušně zarybněn.DOPORUČUJI. Jistě jsem tam nebyl naposledy.
Zatím dám 4* ???? aby se neusnulo na vavřínech...
A přikládám i fotografie pár úlovků ❤️

Parkování

Cena

Slušně zarybněný revír

Lidský přístup majitelů

Nic mě nenapadá

Rybník Klemovák

Martin Procházka17.9.2022

Je to pěkný rybník, ryby jsou tam pěkný a velký.
Skvělé místo pro odpočinek a pro to si pořádňe zachytat.

Sudkovský rybník

Kamil Urzedovsky16.8.2022

Dříve bych tento rybník nejspíš doporučil ale v současné době nemohu. Arogantní chování, slovní napadání a obviňování z krádeže bez důkazů ze strany tak zvaného porybného a z požehnáním provozovatele. Je celkem mými lidské chápání a z konverzace z provozovatelem muhu konstatovat že nemá zájem o provozování této ( nelze jinak nazvat než) atrakce za účelem poskytování dobrých služeb ale jen o své vlastní obohaceni. Bohužel nelze zde zadat minusové hvězdičky což by si tento rybník v současné době zasloužil.

NEDOPORUČUJI

Po udělení nepříznivé recenze na Facebooku došlo okamžitému zablokování co dokazuje na čí straně je pravda.

Rybolov Havelka ORCA

Jaromír Chaloupka22.7.2022#kaprařina

Byl jsem na týdenním pobytu se svými vnoučaty v hotelu nedaleko rybníka. Dvakrát jsme si koupili povolenku. Během týdne jsme byli jediní, kteří u rybníka lovili. Velice mě to překvapilo, protože rybník je plný ryb. Problém je v provozovateli, je to problémový člověk. Peníze za povolenky mu nevadí, ale vůbec se mu nelíbí, když někdo v rybníku loví. Poprvé vše proběhlo hladce, ale podruhé nás od rybníka sprostě vyhodil a mně fyzicky napadl (srazil na zem). Vyžaduje též vrácení povolenek po ukončení lovu. Tedy doklad o přijaté platbě za službu!!!

Perfektně zarybněný rybník, udržované okolí.

Provozovatel je nebezpečný magor, který se neštítí napadnout sedmdesátiletého staříka před jeho vnuky.

Rybolov na Pohoří

Jaroslav Rajs20.7.2022#kaprařina

Nádherný revír, zasezený do srdce Novohradských hor. Ten klid, ta příroda a ty krásný (velký) ryby. Krásná lovná místa. Mohu jen doporučit!

Velký Mastník

Miroslav Stupka9.6.2022#kaprařina

První menší výprava na rybník Velký Mastník přinesla spoustu krásných ryb,můžu jen doporučit, zázemí top,upravený čistý prostředí. Já osobně se vrátím a ne jen jednou, kluci tomu dávají 200 procent a toho si upřímně cenním!!

Petrův zdar s pozdravem Štír
Dékuji klukům co se o rybník starají, dobrá práce kluci

Pískovna Lysá

Martin Stajer12.4.2022#kaprařina

Čisté prostředí, čistá voda, nádherné velké ryby, které berou už teď ve stále ledové vodě, správcové vstřícní a pohodoví, byl jsem zde poprvé a určitě ne naposledy. Těším se, až tuto vodu ozkouším v létě, souboje s rybami budou ještě zajímavější. Mohu pouze doporučit.

12 ..... 1617>
BESTANGLER.cz - Nejkvalitnější přívlačové nástrahy a vybaveníBESTANGLER.cz - Nejkvalitnější přívlačové nástrahy a vybavení