Recenze soukromých rybářských revírů

12 ..... 56>
Podskalák

Jiří Maxa30.6.2017

Nedávno jsem se vrátil s naší rybářskou partou z pětidenního pobytu od rybníka Podskalák u Uhlířských Janovic, což jsme našli na internetu. Musím říci, že jsme sjezdili více míst, ale zde jsme byli hlavně s chytáním opravdu spokojeni. Je pravdou, také hodně záleží na tom, jak zrovna berou, ale bylo znát, že rybník byl zarybněn dobře a byli jsme překvapeni i velkými mírami kaprů, které jsme samozřejmě pouštěli. Ubytování sice není na úrovni, ale pokud byl někdo na vojně a je opravdový rybář, plně mu to postačí. K dispozici byla i loďka, pitná voda, ohniště s malou udírnou a malý domeček s postelemi, kamny, vybavením pro vaření a plynovou lednicí. Nevýhodou tam bylo, že není elektřina, ale příště si vezmeme centrálu.

dobře zarybněný,koupání, loďka

Nedamov

David Mišlan26.6.2017#kaprařina

Skvělý rybník s dobrou rybí obsádkou. Jeseteři okolo metru, kapři 7 - 23kg.
Při naší 3-denní výpravě jsme nachytali přes 30 kaprů z toho cca 5 kaprů mělo okolo 10 kg a dalších 15 jeseterů okolo 90 -110 cm.

skvělá obsádka

ochota správce

koupaliště

plavci z koupaliště

lidi na loďkách přes den

vcelku drahá povolenka na to, že musíte platit ještě druhému správci kempu za pobyt...

Rybník Hruškov

Kiril Ivanov24.6.2017

Rybník je hodně dobrý. Chytají se velmi dobré ryby. Správce je výborný člověk!

Rybník Ráček

Tomáš Čižmárik15.6.2017#kaprařina

Krásné a klidné místo. Majitel revíru výborný chlap. Má velké vědomosti a pomůže s lovem. Nikdy jsem si tak dobře a v klidu nezachytal. Kapitální kusy kapra a jesetera.

Majitel super chlap

Možnost kombinovaného rybolovu - kapr a přívlač po dohodě

Nikdy neodcházíš bez záběru

Slunce - nutnost mít deštník

Podskalák

Vladimír Chvapil13.6.2017#kaprařina

Přečetl jsem si poslední recenzi, kde oba pisatelé ze společné návštěvy rybníka Podskalák částečně negativně hodnotí pobyt. Musím především uvést, že píši recenzi společně po domluvě všech členů, rybářů naší party, která do Košic na Podskalák jezdí nejméně 12 let. Rozhodli jsme se reagovat a říci zde svůj názor. Pokud se někdo v recenzi z poloviny zaobírá tím, že nemohl najít cestu k rybníku, domníváme se, ´že snad majitel za to nemůže. Pokud tam někdo pojede poprvé a zadá si v navigaci Košice, rybník Podskalák, zavede ho to až ke stavidlu. Pokud se jedná o odvážení odpadků, není problém v tom, spálit papírový odpad na ohništi u chaty a tzv. petky sešlapat do pytle a svůj bordel si odvézt. Snad každý, ne jen rybáři ví o tom, že po sobě musí uklidit, to je snad samozřejmé. Jestli někomu vadily neposekané kopřivy, tak alespoň my, kdykoliv jsme přijeli,, bylo posekáno a komu to nestačilo, ve sklepě je k dispozici připravena kosa, nicméně majitel při předání vozí sebou ještě křovinořez, proto v tom také nevidíme problém. Co říci k úlovkům ? Rybník je zarybněn dobře, avšak i nám se stalo, že ryby se třely, padal pyl z topolů a ryby nám začaly brát poslední den ráno před odjezdem. Ale to je přece o rybařině ne ? Řekněme si to na rovinu , vždyť to je i o partě a o pivu ne ? Někdy se halt zadaří a někdy ne, tak už to bývá. Na jednání a neochotu majitele si nemůžeme opravdu ztěžovat, jak říkám, nejméně 12 let rybník navštěvujeme, stálá parta a to jak v květnu, tak v září, k dispozici vždy pitná voda, ubytování s nádobím, plyn vařiče, lednice, loďka, dřevo k dispozici. Není zde elektřina, proto vozíme centrálu. Majitel nám několikráte i volal v průběhu, zda je vše v pořádku, zda něco nepotřebujeme atp. Jako stálým zájemcům nám nechává bonus jeden den zdarma, opravdu není co řešit. Pokud si halt někdo myslí, že ubytování je hotelového typu, musí sí halt zaplatit hotel. Jak říkám, dá se zde vařit, připravovat jídlo, když chce někdo pít, ať pije, když chce chytat a budou brát, rozhodně si zachytá a dobře. Velkou výhodu vidíme i v tom, že Vás tam nikdo neotravuje, neobtěžuje, celý týden jste tam sami. A věřte, že jsme za ta leta zkoušeli i jiné revíry a také jsme si , jak se říká naběhli a ztratili zbytečně čas, tudíž máme podle čeho hodnotit. Samozřejmě my tam nikoho nelákáme, ale kdo má pochybnosti a nebyl na rybníku Podskalák, měl by to zkusit alespoň na víkend. Zdravíme tímto všechny rybáře a přejeme hodně úlovků. Parta rybářů Velvary, Uhy, okr. Kladno

Rybník Hruškov

Petr Husarovic17.5.2017#kaprařina

Chtěli jsme s kolegou vyzkoušet nějakou novou vodu, proto jsme se rozhodli pro Hruškov.Navštívili jsme Hruškov v termínu 4.-8.5.2017 podařilo se ulovit pár pěkných ryb v podobě kapra 102 cm s váhou 19,25 kg a nekolik kaprů kolem 12 kg.Spravce naprosto v pohodě, maximální spokojenost, žádný problém s ničím nebyl.Určitě zase prijedeme a mohu jen doporučit...

ochotný personál

přijemne udržované prostredi

klid

Rybník Hruškov

Daniel Herčík23.4.2017#kaprařina #přívlač #dírky

Podle mě jeden z nejlepších rybníků v okolí Prahy.
Perfektně zarybněno, vždy byly záběry časté a pravidelné a nikdy se mi nestalo že by to nebralo.
Nejvíce berou kapři taky se nám povedlo vytáhnout Jesetera 105cm a jednoho úžasného o délce 143cm.
Rybaření na Hruškově uspokojí každého rybáře od začátečníku po pokročilé.
Už máme v plánu zas přijet.
Herčík

Rybníčky pro malé i velké u Korčáků

Petr Vaskovsky8.4.2017#kaprařina

Dobrý den chtěl by jsem se zeptat a když tak zarezervovat začínám rybařit a chtěl by jsem u vás zkusit rybařit jestli je to možné můj tel. 737306950 jméno Petr Vaskovsky kolik by to stálo na rok?

Rybník Špindler

Patrik Pilař15.3.2017#kaprařina

Zdravím, rybník Špindler patří mezi mé oblíbené soukromé revíry. Téměř vždy, když sem se na tento rybník vydal jsem si zachytal velice slušně. Rybník sice neni moc velký a většinu plochy tvoří mělčiny, ale je v relativně pěkném přírodním prostředí a dle mého názoru je plný pěkných ryb i kolem 15 kg, především kaprů a amurů. V rybníce je i spoustu pěkných dravých ryb. Kladně hodnotím i to, že v rybníce nejsou jeseteři, jak to často na soukromých revírech bývá. Jediné co se mi nelíbí je to, že je přez rybník ve výšce asi 10m natažené lano, takže nahazování vyžaduje trochu šikovnosti. Co se týče majitele revíru, nikdy sem sním žádný problém neměl, vyžaduje kvalitní péči k rybám, jako jsou háčky bez protihrotu, pořádný podběrák a podložka, ale to si myslím, že je samozdřejmostí, i když se mi zdá, že to rybářům často nedochází. Za sebe můžu rybník jedině doporučit a zde je pár mých zdejších úlovků. ;-)

Rybník Pískovna u Hlavna

Kryštof Hlasivec10.2.2017#kaprařina

Tento revír je velmi dobře zarybněny jsou tu krásné ryby hlavně kapři kolem 4 až 5 kg a pak i vetší ale ti už se hůř chytají

vynikající obsluha a příjemná velké a krásně zdravé ryby

12 ..... 56>