BESTANGLER.cz - Nejkvalitnější přívlačové nástrahy a vybaveníBESTANGLER.cz - Nejkvalitnější přívlačové nástrahy a vybavení

Recenze z lovu kaprů

12 ..... 1415>
Rybník U mlýna Měrunice

Marek Kotek25.9.2022#kaprařina

Byl jsem zde poprvé, je zde krásně, bezproblémové parkování.
Paní majitelka i syn jsou vstřícní, velice ochotní a příjemní lidé.
Zkusil jsem i navzdory špatným recenzím zde a musím se vyjádřit!!!
Za půl dne jsem vytáhl 6 krásných zdravých a čistých ryb ( kaprů )
Žádné plesnivé či v dezolátním stavu... škoda, že recenzent zde nenechal fotodokumentaci.
Za lidovou cenu 240 Kč od 5:00 do 22:00 jsem vážně spokojen. Rybník je slušně zarybněn.DOPORUČUJI. Jistě jsem tam nebyl naposledy.
Zatím dám 4* ???? aby se neusnulo na vavřínech...
A přikládám i fotografie pár úlovků ❤️

Parkování

Cena

Slušně zarybněný revír

Lidský přístup majitelů

Nic mě nenapadá

Rybolov Havelka ORCA

Jaromír Chaloupka22.7.2022#kaprařina

Byl jsem na týdenním pobytu se svými vnoučaty v hotelu nedaleko rybníka. Dvakrát jsme si koupili povolenku. Během týdne jsme byli jediní, kteří u rybníka lovili. Velice mě to překvapilo, protože rybník je plný ryb. Problém je v provozovateli, je to problémový člověk. Peníze za povolenky mu nevadí, ale vůbec se mu nelíbí, když někdo v rybníku loví. Poprvé vše proběhlo hladce, ale podruhé nás od rybníka sprostě vyhodil a mně fyzicky napadl (srazil na zem). Vyžaduje též vrácení povolenek po ukončení lovu. Tedy doklad o přijaté platbě za službu!!!

Perfektně zarybněný rybník, udržované okolí.

Provozovatel je nebezpečný magor, který se neštítí napadnout sedmdesátiletého staříka před jeho vnuky.

Rybolov na Pohoří

Jaroslav Rajs20.7.2022#kaprařina

Nádherný revír, zasezený do srdce Novohradských hor. Ten klid, ta příroda a ty krásný (velký) ryby. Krásná lovná místa. Mohu jen doporučit!

Velký Mastník

Miroslav Stupka9.6.2022#kaprařina

První menší výprava na rybník Velký Mastník přinesla spoustu krásných ryb,můžu jen doporučit, zázemí top,upravený čistý prostředí. Já osobně se vrátím a ne jen jednou, kluci tomu dávají 200 procent a toho si upřímně cenním!!

Petrův zdar s pozdravem Štír
Dékuji klukům co se o rybník starají, dobrá práce kluci

Pískovna Lysá

Martin Stajer12.4.2022#kaprařina

Čisté prostředí, čistá voda, nádherné velké ryby, které berou už teď ve stále ledové vodě, správcové vstřícní a pohodoví, byl jsem zde poprvé a určitě ne naposledy. Těším se, až tuto vodu ozkouším v létě, souboje s rybami budou ještě zajímavější. Mohu pouze doporučit.

Rybník Jetenovice

Lukáš Martin7.4.2022#kaprařina #sumcařina

Byly jsme zde ke konci léta roku 2021 a bylo to naprosto perfektní. Chytali jsme na feeder a také klasicky na těžko na kapříky. Úlovků jsme měli opravdu mnoho. Kapři od 35cm výše a nějakej pěknej macek nám to urval. :/ Musíme se sem zase vrátit a pokořit ho! :D Kromě kaprů jsme vytáhli i nějakého toho lína a plotici. Letos v létě 2022 se sem zase chystáme a tentokrát chceme zkusit i nějakého toho dravce... sumečka nebo štičku. :) Jinak místo je to opravdu nádherné a je zde klid. Nikdo vás neruší a hned u rybníčku je les, kam se dá jít případně na chvíli projít a třeba omrknout, jestli už nerostou houby. :) Člověk si musí od toho rybaření taky na chvíli odpočinout, když vám v noci bzučí jeden prut za druhým a jen co si dosednete už se zase zvedáte :D :)

Klidné místo, dřevěný přístřešek, ohniště hned u přístřešku, suchý záchod, super přístup. Je vidět, že to pana majitele stálo dost úsilí a dost úsilí do toho stále vkládá.

Byli jsme zde ke konci léta a k ránu už byla celkem zima.

Rybolov na Pohoří

Jozef Špes31.3.2022#kaprařina

Nadherné miesto pre rybárov,ktorý túžia ulovit trofejné kapre,chcu si užiť úžasné súboje z domácimi rybami,ktoré su neskutočne bojovné,poznajú každý "cm" v rybníku....Super pripravené rybárske stanoviska,ústretovosť,ochota a príjemné vystupovanie spravcu rybníka vám len sprijemnia pobyt pri vode.

Rybník U Jelena

mare vejrosta5.3.2022#kaprařina

2018 jsem na revír psal velmi pozitivní recenzy. Doba se změnila a tak musím napsat další. Na revír jsem jezdil jen párkrát do roka, kdy jsem sebou bral děti, případně si chtěl jen tak chvíli zachytat a mít vysokou pravděpodobnost větších ryb, případně četnost záběrů.
Po dvou návštěvách v roce 2021 můžu s klidem prohlásit, že byly definitivně poslední. Proč?
Z dřív docela milého rybníka je dnes akvárium, kde se dá chytat ze všech stran. Ryby nemají absolutně klid. Ve vodě není snad jediná vázka, žádný úkryt pro ryby, rákosí, lekníny - vůbec nic! Když je hezky, vypadá to tady jak na závodech. Všichni malou vodu zásobují nesmyslným množstvím krmení. Ryb je v rybníce hodně, ale když je vidíte, tak víte, že do roka je někdo vytáhne klidně desetkrát.
Na břehu navíc vyrůstají chatky k pronájmu, které jsou na sebe natlačené. Klid tady rozhodně nehledejte.
Dnes je revír tak maximálně dobrý na odpolední chytačku s rodinou, a vlastně ani to ne. Vůbec tady není bílá ryba, takže děti si s bičem nezachytají.
Továrna na peníze

Rybníky - Hrázky, Kelčany, Kozojídky

Jáchym Červený25.1.2022#kaprařina

Jeden z nejlepších revírů, které jsem kdy navštívil. Krásné prostředí, zarybnění, vstřícnost majitelů, zkrátka soukromý revír jak má vypadat. Proto kdo se rozmýšlí nad návštěvou tohoto revírů, nechť neváhá a vydá se právě sem.

Zarybnění, přístup k vodě, pravidla, vstřícnost majitelů, pruty neustále hrčí

Žádné

Pískovna Vejprnice PMP-Fishing

Slavo5.10.2021#kaprařina

Krásne místo. Jen ten hluk od dálnice, ale i na to si člověk zvykne. Ryby pěkné, zdravé a hodně 45 - 75 cm. Velké je potřeba vysedět 85cm+ Super, když chce člověk chytat a nejen sedět.

12 ..... 1415>
BESTANGLER.cz - Nejkvalitnější přívlačové nástrahy a vybaveníBESTANGLER.cz - Nejkvalitnější přívlačové nástrahy a vybavení